Frankrijk blijft volgens Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Asset Management het zwakke broertje van Europa en zal nog veel hinderpalen moeten nemen alvorens de economie er opnieuw boven op kan raken. Zwakke productiviteit en verlies aan concurrentiekracht zijn de zwakke punten.

Anderzijds is de slagkracht van de regering van François Hollande beperkt, want ze wordt door Europa strak in de gaten gehouden vanwege de opgelopen schuldenberg. Er is met andere woorden weinig of geen ruimte om maatregelen te treffen die de economie kunnen doen versterken.

Frankrijk blijft volgens Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Asset Management het zwakke broertje van Europa en zal nog veel hinderpalen moeten nemen alvorens de economie er opnieuw boven op kan raken. Zwakke productiviteit en verlies aan concurrentiekracht zijn de zwakke punten. Anderzijds is de slagkracht van de regering van François Hollande beperkt, want ze wordt door Europa strak in de gaten gehouden vanwege de opgelopen schuldenberg. Er is met andere woorden weinig of geen ruimte om maatregelen te treffen die de economie kunnen doen versterken.