Gezien het belang van de nabestellingen voor mei en juni kunnen we nog geen precies groeicijfer geven. Sardá blijft moeilijk in het voorjaar, maar toont een kentering voor het najaar. PrimaDonna blijft het sterkste groeimerk.

Deze groei houdt nog geen rekening met de consolidatie van {intimacy} en LinCHérie.

Voor het volledige jaar 2010 verwacht Van de Velde dat de groei van de Rebitda (courante ebitda) hoger zal liggen dan de omzetgroei. Dit heeft ondermeer te maken met de kostenbesparingen die vorig jaar zijn doorgevoerd.

Sjoerd Ummels (ING): "Ik bevestig nogmaals mijn koopadvies voor Van de Velde, hoofdzakelijk vanwege de uitstekende vooruitzichten. In de tweede helft van dit jaar mag een herstel bij Sarda worden verwacht."

Gezien het belang van de nabestellingen voor mei en juni kunnen we nog geen precies groeicijfer geven. Sardá blijft moeilijk in het voorjaar, maar toont een kentering voor het najaar. PrimaDonna blijft het sterkste groeimerk. Deze groei houdt nog geen rekening met de consolidatie van {intimacy} en LinCHérie. Voor het volledige jaar 2010 verwacht Van de Velde dat de groei van de Rebitda (courante ebitda) hoger zal liggen dan de omzetgroei. Dit heeft ondermeer te maken met de kostenbesparingen die vorig jaar zijn doorgevoerd. Sjoerd Ummels (ING): "Ik bevestig nogmaals mijn koopadvies voor Van de Velde, hoofdzakelijk vanwege de uitstekende vooruitzichten. In de tweede helft van dit jaar mag een herstel bij Sarda worden verwacht."