Indien de {intimacy}-retailomzet wordt meegerekend, is de geconsolideerde omzet van Van de Velde m€ 83,5. De {intimacy}-retailomzet is opgenomen voor de maanden mei en juni.

Voor het volledige jaar 2010 streeft Van de Velde naar een organische omzetgroei van minstens 5%. De organische omzetgroei in de tweede jaarhelft 2010 zal wellicht iets lager liggen dan in de eerste jaarhelft.

De financiële resultaten voor de eerste jaarhelft 2010 zullen op vrijdag 26 augustus worden bekendgemaakt.

Sjoerd Ummels (ING): "Dit was een solide trading update voor Van de Velde. Vanwege de verbeterde kostenstructuur en de verwachte turn-around bij Sarda in de tweede helft van dit jaar blijf ik koper van Van de Velde."

Indien de {intimacy}-retailomzet wordt meegerekend, is de geconsolideerde omzet van Van de Velde m€ 83,5. De {intimacy}-retailomzet is opgenomen voor de maanden mei en juni. Voor het volledige jaar 2010 streeft Van de Velde naar een organische omzetgroei van minstens 5%. De organische omzetgroei in de tweede jaarhelft 2010 zal wellicht iets lager liggen dan in de eerste jaarhelft. De financiële resultaten voor de eerste jaarhelft 2010 zullen op vrijdag 26 augustus worden bekendgemaakt. Sjoerd Ummels (ING): "Dit was een solide trading update voor Van de Velde. Vanwege de verbeterde kostenstructuur en de verwachte turn-around bij Sarda in de tweede helft van dit jaar blijf ik koper van Van de Velde."