Fagron en Corilus deden het uitstekend met een organische groei van respectievelijk 9,2% en 8,6%. De aanhoudend sterke omzetgroei van Fagron is te verklaren door de succesvolle strategie om magistrale bereidingen te revitaliseren, de kracht van het merk Fagron, de optimale inzet van de lokaal aanwezige kennis en expertise en de sales- en marketingpower van de organisatie.

De omzet van Corilus werd gestuwd door het aantrekken van nieuwe klanten, de toename van het aantal onderhoudscontracten, de lancering van zelfontwikkelde innovatieve softwarepakketten en de internationale uitrol van software.

Arseus Dental had een iets minder kwartaal en realiseerde een omzetdaling van 0,9%. Deze daling werd vooral veroorzaakt door de afgenomen vraag naar equipment in België en Frankrijk.

Sjoerd Ummels (ING): "De omzetcijfers van Arseus waren conform de verwachtingen, terwijl de guidance werd gehandhaafd. Ik ben nog steeds koper van het aandeel, met een koersdoel van 10,50 euro. "

Fagron en Corilus deden het uitstekend met een organische groei van respectievelijk 9,2% en 8,6%. De aanhoudend sterke omzetgroei van Fagron is te verklaren door de succesvolle strategie om magistrale bereidingen te revitaliseren, de kracht van het merk Fagron, de optimale inzet van de lokaal aanwezige kennis en expertise en de sales- en marketingpower van de organisatie. De omzet van Corilus werd gestuwd door het aantrekken van nieuwe klanten, de toename van het aantal onderhoudscontracten, de lancering van zelfontwikkelde innovatieve softwarepakketten en de internationale uitrol van software. Arseus Dental had een iets minder kwartaal en realiseerde een omzetdaling van 0,9%. Deze daling werd vooral veroorzaakt door de afgenomen vraag naar equipment in België en Frankrijk. Sjoerd Ummels (ING): "De omzetcijfers van Arseus waren conform de verwachtingen, terwijl de guidance werd gehandhaafd. Ik ben nog steeds koper van het aandeel, met een koersdoel van 10,50 euro. "