In Frankrijk werd DUO LP PRO gekocht. Duo LP Pro is een anti-luizenproduct, dat in 1 behandeling luizen en neten verwijdert. Dit snelgroeiend merk, dat in 2010 bijna € 6 mio omzet realiseerde, versterkt de productportfolio van Omega Pharma France.

Tevens is het een sterke line-extension voor Paranix, Omega Pharma's anti-parasietenmerk dat dankzij vermarkting in 28 landen Europees marktleider is.

In UK en Ierland werden een 5-tal OTC-merken van Goldshield overgenomen. De 3 voornaamste zijn het Shapesmart-afslankingsgamma: LIPOBIND, APPESAT en DECARB.

Deze merken, die € 3 mio omzet vertegenwoordigen, bieden een solide basis voor de lancering, in UK en Ierland, van het XLS-Medical-project, dat momenteel succesvol in Europa uitgerold wordt.

Sjoerd Ummels (ING): "Omega Pharma riskeert te veel te betalen voor overnames, dat is mijn inziens het grootste risico bij dit bedrijf. Ik handhaaf daarom een neutraal advies."

In Frankrijk werd DUO LP PRO gekocht. Duo LP Pro is een anti-luizenproduct, dat in 1 behandeling luizen en neten verwijdert. Dit snelgroeiend merk, dat in 2010 bijna € 6 mio omzet realiseerde, versterkt de productportfolio van Omega Pharma France. Tevens is het een sterke line-extension voor Paranix, Omega Pharma's anti-parasietenmerk dat dankzij vermarkting in 28 landen Europees marktleider is. In UK en Ierland werden een 5-tal OTC-merken van Goldshield overgenomen. De 3 voornaamste zijn het Shapesmart-afslankingsgamma: LIPOBIND, APPESAT en DECARB. Deze merken, die € 3 mio omzet vertegenwoordigen, bieden een solide basis voor de lancering, in UK en Ierland, van het XLS-Medical-project, dat momenteel succesvol in Europa uitgerold wordt. Sjoerd Ummels (ING): "Omega Pharma riskeert te veel te betalen voor overnames, dat is mijn inziens het grootste risico bij dit bedrijf. Ik handhaaf daarom een neutraal advies."