Sjoerd Ummels (ING): "Ik verwacht een top line groei bij Roularta met 4,50% op jaarbasis tot 190,10 miljoen euro. Naar verwachting zal de omzetgroei hoofdzakelijk gedreven zijn door een opleving van de ad rates in de audiovisuele sector, waarbij we uiteraard kijken naar het belang van 50% in VVM. In de audiovisuele sector verwacht ik een stijging van de omzet met 8% tot 44,80 miljoen euro."

Ummels handhaaft een neutraal advies voor Roularta, met op basis van de som-van-de-delen een koersdoel van 18 euro: "Over Printed zijn we minder enthousiast, met een verwachte top line groei van maar 3,50% tot 146,60 miljoen euro. De omgeving is namelijk minder gunstig voor magazine advertising."

Sjoerd Ummels (ING): "Ik verwacht een top line groei bij Roularta met 4,50% op jaarbasis tot 190,10 miljoen euro. Naar verwachting zal de omzetgroei hoofdzakelijk gedreven zijn door een opleving van de ad rates in de audiovisuele sector, waarbij we uiteraard kijken naar het belang van 50% in VVM. In de audiovisuele sector verwacht ik een stijging van de omzet met 8% tot 44,80 miljoen euro." Ummels handhaaft een neutraal advies voor Roularta, met op basis van de som-van-de-delen een koersdoel van 18 euro: "Over Printed zijn we minder enthousiast, met een verwachte top line groei van maar 3,50% tot 146,60 miljoen euro. De omgeving is namelijk minder gunstig voor magazine advertising."