Sjoerd Ummels (ING): "Ik reken op een top line groei bij Arseus voor het tweede kwartaal van 7,50%, waarvan 2,40% organisch. De omzet zal mijn inziens uitkomen op 107,50 miljoen euro, tegenover een consensusverwachting van 106,50 miljoen euro."

De stijging zal vooral te danken zijn aan Fagron. Ummels: "Ik reken voor Fagron op een organische groei met 7,50%. Dental is een iets ander verhaal, omdat er tijdens de verslagperiode geen verkoopondersteunende beurzen plaatsvonden. Voor Dental ga ik uit van een stabiele omzet. Per saldo handhaaf ik het koopadvies voor Arseus, met een koersdoel van 10,50 euro."

Sjoerd Ummels (ING): "Ik reken op een top line groei bij Arseus voor het tweede kwartaal van 7,50%, waarvan 2,40% organisch. De omzet zal mijn inziens uitkomen op 107,50 miljoen euro, tegenover een consensusverwachting van 106,50 miljoen euro." De stijging zal vooral te danken zijn aan Fagron. Ummels: "Ik reken voor Fagron op een organische groei met 7,50%. Dental is een iets ander verhaal, omdat er tijdens de verslagperiode geen verkoopondersteunende beurzen plaatsvonden. Voor Dental ga ik uit van een stabiele omzet. Per saldo handhaaf ik het koopadvies voor Arseus, met een koersdoel van 10,50 euro."