Sjoerd Ummels (ING): "Om nog even de herinnering op te frissen: Omega Pharma maakte over het boekjaar 2009 een lichte stijging van de omzet bekend. Ik reken op een nettowinst van 65,70 miljoen euro, of een stijging met 21% in vergelijking met het boekjaar voordien. Zodoende gaan we uit van een winst per aandeel van 2,81 euro."

Ummels blijft koper van het aandeel, met een koersdoel van 40 euro: "De aandacht bij Omega Pharma gaat vooral uit naar margeverbetering. Vanaf 1 september werd George De Vos, die veel ervaring opdeed bij Novartis, geïnstalleerd als Chief Operational Officer. We gaan ook kijken in hoeverre Omega Pharma er in zal slagen om verder de kosten te drukken."

Sjoerd Ummels (ING): "Om nog even de herinnering op te frissen: Omega Pharma maakte over het boekjaar 2009 een lichte stijging van de omzet bekend. Ik reken op een nettowinst van 65,70 miljoen euro, of een stijging met 21% in vergelijking met het boekjaar voordien. Zodoende gaan we uit van een winst per aandeel van 2,81 euro." Ummels blijft koper van het aandeel, met een koersdoel van 40 euro: "De aandacht bij Omega Pharma gaat vooral uit naar margeverbetering. Vanaf 1 september werd George De Vos, die veel ervaring opdeed bij Novartis, geïnstalleerd als Chief Operational Officer. We gaan ook kijken in hoeverre Omega Pharma er in zal slagen om verder de kosten te drukken."