Arseus Dental groeide in het eerste kwartaal van 2010 met 1,3%. De organische groei kwam uit op -0,6%. Na een moeilijke start van 2010 werden er in maart goede resultaten geboekt, deels gesteund door een aantal dentale beurzen.

In maart waren de eerste tekenen zichtbaar van een voorzichtig herstel van de vraag naar precisiecomponenten voor de dentale orthopedische industrie en van de activiteiten naar de tandheelkundige laboratoria.

Naar de huidige inzichten en uitgaande van de bestaande portfolio van Arseus, verwacht het management voor 2010 een omzetgroei tussen 5% en 10% en een recurrente EBITDA die naar verwachting sneller groeit dan de omzet.

Sjoerd Ummels (ING): "De mix van de omzetcijfers stelde enigszins teleur, aangezien de groei hoofdzakelijk te danken was aan fenomenale organische groei bij Fagron. Dental stelde anderzijds teleur. Ik blijf koper, met een koersdoel van 9 euro."

Arseus Dental groeide in het eerste kwartaal van 2010 met 1,3%. De organische groei kwam uit op -0,6%. Na een moeilijke start van 2010 werden er in maart goede resultaten geboekt, deels gesteund door een aantal dentale beurzen. In maart waren de eerste tekenen zichtbaar van een voorzichtig herstel van de vraag naar precisiecomponenten voor de dentale orthopedische industrie en van de activiteiten naar de tandheelkundige laboratoria. Naar de huidige inzichten en uitgaande van de bestaande portfolio van Arseus, verwacht het management voor 2010 een omzetgroei tussen 5% en 10% en een recurrente EBITDA die naar verwachting sneller groeit dan de omzet. Sjoerd Ummels (ING): "De mix van de omzetcijfers stelde enigszins teleur, aangezien de groei hoofdzakelijk te danken was aan fenomenale organische groei bij Fagron. Dental stelde anderzijds teleur. Ik blijf koper, met een koersdoel van 9 euro."