Tyler Durden van Zerohedge is van mening dat de toekomst er uitermate somber uitziet, er pakken zich donkere wolken samen boven de toekomst. De situatie zal bovendien alleen maar erger worden door de bemoeizucht van de regering die zich met alles en nog wat bemoeit.

Werken wordt afgestraft, niet-werken wordt beloond. De regelgeving wordt steeds ingewikkelder, waardoor het vrij initiatief wordt afgeremd. Daardoor wordt het bijzonder moeilijk om een betrouwbaar economisch herstel op gang te krijgen. Volgens Durden kan alleen maar minder regering garant staan voor een betere toekomst.

Tyler Durden van Zerohedge is van mening dat de toekomst er uitermate somber uitziet, er pakken zich donkere wolken samen boven de toekomst. De situatie zal bovendien alleen maar erger worden door de bemoeizucht van de regering die zich met alles en nog wat bemoeit. Werken wordt afgestraft, niet-werken wordt beloond. De regelgeving wordt steeds ingewikkelder, waardoor het vrij initiatief wordt afgeremd. Daardoor wordt het bijzonder moeilijk om een betrouwbaar economisch herstel op gang te krijgen. Volgens Durden kan alleen maar minder regering garant staan voor een betere toekomst.