Maar niet alleen de strop rond de nek van Spanje wordt aangetrokken, ook Italië belandt in steeds viezere papieren. De koersen van de Italiaanse staatsobligaties daalden al voor de derde dag op rij. Anderzijds bevindt de rente op Duitse staatsobligaties zich opnieuw in de buurt van een historisch dieptepunt.

De Europese beurzen zijn vandaag lager gesloten, waarbij de verliezen in de loop van de sessie verder zijn opgelopen. Uiteindelijk sloot de Euro Stoxx 50 ruim 1% lager af, terwijl de BEL 20 het verlies wist te beperken tot een half procent. De koers van Mobistar maakte opnieuw een duik van meer dan 10%.

Premier kent Agfa HealthCare nieuw driejarig contract toe voor Direct Radiography

Agfa HealthCare kondigde gisteren aan dat de groepsaankoopafdeling van Premier een nieuw driejarig contract heeft toegekend aan Agfa met specifieke prijzen en voorwaarden voor het volledige productassortiment voor digitale radiografie (DR) en dit voor haar meer dan 2.600 aangesloten ziekenhuizen en meer dan 84.000 andere zorginstellingen in de Verenigde Staten.

Agfa HealthCare's volledige portfolio van DR producten maakt deel uit van het contract, samen met de geavanceerde digitale verwerkingssoftware voor röntgenbeelden, MUSICA², en het NX werkstation.

Het contract dat loopt van 1 oktober 2012 tot 31 augustus 2015 is het recentste van een lange reeks overeenkomsten in de 17-jarige samenwerking tussen Agfa en Premiers en zijn leden sinds 1995.

Agfa HealthCare heeft ook contracten met Premier voor Enterprise Image Management Solutions (EIMS), Computed Radiography (CR) en Medische Film en Imagers.

Maar niet alleen de strop rond de nek van Spanje wordt aangetrokken, ook Italië belandt in steeds viezere papieren. De koersen van de Italiaanse staatsobligaties daalden al voor de derde dag op rij. Anderzijds bevindt de rente op Duitse staatsobligaties zich opnieuw in de buurt van een historisch dieptepunt. De Europese beurzen zijn vandaag lager gesloten, waarbij de verliezen in de loop van de sessie verder zijn opgelopen. Uiteindelijk sloot de Euro Stoxx 50 ruim 1% lager af, terwijl de BEL 20 het verlies wist te beperken tot een half procent. De koers van Mobistar maakte opnieuw een duik van meer dan 10%. Premier kent Agfa HealthCare nieuw driejarig contract toe voor Direct Radiography Agfa HealthCare kondigde gisteren aan dat de groepsaankoopafdeling van Premier een nieuw driejarig contract heeft toegekend aan Agfa met specifieke prijzen en voorwaarden voor het volledige productassortiment voor digitale radiografie (DR) en dit voor haar meer dan 2.600 aangesloten ziekenhuizen en meer dan 84.000 andere zorginstellingen in de Verenigde Staten. Agfa HealthCare's volledige portfolio van DR producten maakt deel uit van het contract, samen met de geavanceerde digitale verwerkingssoftware voor röntgenbeelden, MUSICA², en het NX werkstation. Het contract dat loopt van 1 oktober 2012 tot 31 augustus 2015 is het recentste van een lange reeks overeenkomsten in de 17-jarige samenwerking tussen Agfa en Premiers en zijn leden sinds 1995. Agfa HealthCare heeft ook contracten met Premier voor Enterprise Image Management Solutions (EIMS), Computed Radiography (CR) en Medische Film en Imagers.