Evans-Pritchard zit al meer dan 30 jaar in het vak, maar in die lange periode heeft hij nooit zien gebeuren wat er nu gebeurt. De situatie op de financiële markten wordt steeds gevaarlijker, de kans dat het allemaal goed zal aflopen steeds kleiner. Vroeg of laat dreigen we op een landmijn te botsen.

Als verantwoordelijke moet uiteraard naar de centrale banken gekeken worden, op de eerste plaats naar de Amerikaanse. Ben Bernanke heeft een financieel monster van Frankenstein geschapen en dat monster loopt nu rond op de financiële markten, klaar om onheil aan te richten.

Evans-Pritchard zit al meer dan 30 jaar in het vak, maar in die lange periode heeft hij nooit zien gebeuren wat er nu gebeurt. De situatie op de financiële markten wordt steeds gevaarlijker, de kans dat het allemaal goed zal aflopen steeds kleiner. Vroeg of laat dreigen we op een landmijn te botsen. Als verantwoordelijke moet uiteraard naar de centrale banken gekeken worden, op de eerste plaats naar de Amerikaanse. Ben Bernanke heeft een financieel monster van Frankenstein geschapen en dat monster loopt nu rond op de financiële markten, klaar om onheil aan te richten.