De situatie op de beurs van Wall Street heeft een kritisch punt bereikt in de visie van Springer. Over de afgelopen 20 jaar kregen we telkens opnieuw een crisissituatie, gevolgd door een zeepbel die in een periode van ongeveer vijf jaar steeds meer werd opgeblazen.

Uiteindelijk eindige het telkens opnieuw in een crash. Is er ook ditmaal sprake van een dergelijke situatie? De toekomst zal het moeten uitwijzen.

Eigenlijk is het probleem steeds hetzelfde: zeepbellen worden steeds slechts met 100% zekerheid herkent wanneer ze al lang achter de rug zijn.

De situatie op de beurs van Wall Street heeft een kritisch punt bereikt in de visie van Springer. Over de afgelopen 20 jaar kregen we telkens opnieuw een crisissituatie, gevolgd door een zeepbel die in een periode van ongeveer vijf jaar steeds meer werd opgeblazen. Uiteindelijk eindige het telkens opnieuw in een crash. Is er ook ditmaal sprake van een dergelijke situatie? De toekomst zal het moeten uitwijzen. Eigenlijk is het probleem steeds hetzelfde: zeepbellen worden steeds slechts met 100% zekerheid herkent wanneer ze al lang achter de rug zijn.