De economieën van de opkomende en Europese landen zijn zich aan het stabiliseren na verschillende jaren van krimp (met aanzienlijke verschillen tussen landen!), terwijl de Japanse economie verder opleeft.

Carmignac zal dan ook proberen te profiteren van dit aanhoudende wereldwijde economische herstel, dat in de eerste plaats door de Verenigde Staten wordt aangedreven, al zal de fondsbeheerder zich wel indekken tegen een logisch gevolg van deze groeiversnelling, namelijk een gevaarlijke normalisatie van de obligatiemarkten.

De economieën van de opkomende en Europese landen zijn zich aan het stabiliseren na verschillende jaren van krimp (met aanzienlijke verschillen tussen landen!), terwijl de Japanse economie verder opleeft. Carmignac zal dan ook proberen te profiteren van dit aanhoudende wereldwijde economische herstel, dat in de eerste plaats door de Verenigde Staten wordt aangedreven, al zal de fondsbeheerder zich wel indekken tegen een logisch gevolg van deze groeiversnelling, namelijk een gevaarlijke normalisatie van de obligatiemarkten.