In Europa zelf blijft het voorlopig relatief rustig, maar de economen vrezen toch voor een fallout wanneer de situatie in Japan niet onder controle kan gehouden worden. Zelfs in de Verenigde Staten worden de gebeurtenissen in het land van de rijzende zon op de voet gevolgd.

Dan Nathan van RiskReversal.como is van mening dat in de komende dagen zal moeten blijken of de hausse op de beurzen achter de rug is. Mogelijk zal de FED moeten afstappen van het idee om de stimuleringsmaatregelen terug te schroeven om de rust op de markten te doen terugkeren.

In Europa zelf blijft het voorlopig relatief rustig, maar de economen vrezen toch voor een fallout wanneer de situatie in Japan niet onder controle kan gehouden worden. Zelfs in de Verenigde Staten worden de gebeurtenissen in het land van de rijzende zon op de voet gevolgd. Dan Nathan van RiskReversal.como is van mening dat in de komende dagen zal moeten blijken of de hausse op de beurzen achter de rug is. Mogelijk zal de FED moeten afstappen van het idee om de stimuleringsmaatregelen terug te schroeven om de rust op de markten te doen terugkeren.