De situatie in Japan blijft hoogst onzeker en een verergering van de kernramp kan niet worden uitgesloten. Het Japanse producentenvertrouwen kende in maart de sterkste daling sinds de reeks een jaar of tien geleden werd gestart.

In Noord-Afrika en het Midden-Oosten blijft de situatie fragiel en is verspreiding van de onrust naar belangrijker olieproducenten evenmin uit te sluiten.

Met betrekking tot de Europese schuldenproblematiek, ten slotte, zijn de ontwikkelingen volgens ABN Amro evenmin eenduidig positief.

De situatie in Japan blijft hoogst onzeker en een verergering van de kernramp kan niet worden uitgesloten. Het Japanse producentenvertrouwen kende in maart de sterkste daling sinds de reeks een jaar of tien geleden werd gestart. In Noord-Afrika en het Midden-Oosten blijft de situatie fragiel en is verspreiding van de onrust naar belangrijker olieproducenten evenmin uit te sluiten. Met betrekking tot de Europese schuldenproblematiek, ten slotte, zijn de ontwikkelingen volgens ABN Amro evenmin eenduidig positief.