Die zal een groter deel van de macht krijgen in afwachting dat er in september algemene verkiezingen worden gehouden.. President Barack Obama heeft Egypte al aangemaand om sneller te gaan met de hervormingen.

Kelvin Tay, in Singapore chief investment strategist voor UBS Wealth Management, is van mening dat de huidige situatie in Egypte zonder meer negatief is voor de financiële markten.

De onzekerheid is alleen maar toegenomen en van een definitieve oplossing voor het probleem is geen sprake. Tay sluit dan ook een stevige correctie op de beurzen niet uit wanneer het oproer in Egypte ontaardt.

Die zal een groter deel van de macht krijgen in afwachting dat er in september algemene verkiezingen worden gehouden.. President Barack Obama heeft Egypte al aangemaand om sneller te gaan met de hervormingen. Kelvin Tay, in Singapore chief investment strategist voor UBS Wealth Management, is van mening dat de huidige situatie in Egypte zonder meer negatief is voor de financiële markten. De onzekerheid is alleen maar toegenomen en van een definitieve oplossing voor het probleem is geen sprake. Tay sluit dan ook een stevige correctie op de beurzen niet uit wanneer het oproer in Egypte ontaardt.