Aan de hand van de bevindingen wordt bepaald of Griekenland in aanmerking komt voor het volgende deel van de toegezegde noodhulp.

De situatie in Griekenland lijkt volgens Theodoor Gilissen Bankiers beslist niet rooskleurig.

In een onderzoek van Bloomberg heeft 85% van de ondervraagden aangegeven dat er zeker van te zijn dat Griekenland in de toekomst niet aan de betalingsverplichtingen zal voldoen.

De meerderheid geeft volgens Theodoor Gilissen Bankiers aan dat ze hetzelfde zien gebeuren in Portugal en Ierland. S&P heeft vorige week maandag de rating van Griekenland verlaagd van B naar BB-.

Aan de hand van de bevindingen wordt bepaald of Griekenland in aanmerking komt voor het volgende deel van de toegezegde noodhulp. De situatie in Griekenland lijkt volgens Theodoor Gilissen Bankiers beslist niet rooskleurig. In een onderzoek van Bloomberg heeft 85% van de ondervraagden aangegeven dat er zeker van te zijn dat Griekenland in de toekomst niet aan de betalingsverplichtingen zal voldoen. De meerderheid geeft volgens Theodoor Gilissen Bankiers aan dat ze hetzelfde zien gebeuren in Portugal en Ierland. S&P heeft vorige week maandag de rating van Griekenland verlaagd van B naar BB-.