De netto omzet uit voortgezette activiteiten beliep 71,5 miljoen euro over het eerste kwartaal 2010 tegenover 65,4 miljoen euro vorig jaar.

Tijdens de eerste 2 maanden van het jaar waren er in de verschillende divisies de eerste prille tekenen van heropleving, zichtbaar gevolgd door een groeiversnelling in de maand maart

(+ 20,5% in vergelijking met de maand maart vorig jaar) om dan over het hele kwartaal gezien een groei van 9,3% te realiseren.

Een pril herstel gedurende de twee eerste maanden van 2010 gekoppeld aan een groeiversnelling tijdens de maand maart stemt Exmar voorzichtig positief.

Toch meent het bedrijf te moeten stellen vandaag over onvoldoende elementen te beschikken om zich te wagen aan een groeiprognose voor het ganse jaar.

De netto omzet uit voortgezette activiteiten beliep 71,5 miljoen euro over het eerste kwartaal 2010 tegenover 65,4 miljoen euro vorig jaar. Tijdens de eerste 2 maanden van het jaar waren er in de verschillende divisies de eerste prille tekenen van heropleving, zichtbaar gevolgd door een groeiversnelling in de maand maart (+ 20,5% in vergelijking met de maand maart vorig jaar) om dan over het hele kwartaal gezien een groei van 9,3% te realiseren. Een pril herstel gedurende de twee eerste maanden van 2010 gekoppeld aan een groeiversnelling tijdens de maand maart stemt Exmar voorzichtig positief. Toch meent het bedrijf te moeten stellen vandaag over onvoldoende elementen te beschikken om zich te wagen aan een groeiprognose voor het ganse jaar.