Het bedrijf wordt geconfronteerd met een zware terugval (-79,4%) van de bestellingen tot het laagste niveau in de voorbije 10 jaar.

Enerzijds is de vraag naar machines voor dataopslag teruggevallen door o.a. faillissementen bij cd- en dvd-producenten en anderzijds is de vraag naar zonnecellenmachines zwak door financieringsproblemen bij klanten én overcapaciteit in de sector.

Het bedrijf geeft geen vooruitzichten, maar het is volgens SG Private Banking duidelijk dat we rekening moeten houden met een fors lagere omzet en een nieuw verlies in 2009.

Ondanks de schuldenvrije balans én de depressieve koersontwikkeling zijn er volgens de bank betere beleggingsopportuniteiten dan Singulus te vinden zijn. Verkopen, zo luidt de conclusie van SG Private Banking.

Het bedrijf wordt geconfronteerd met een zware terugval (-79,4%) van de bestellingen tot het laagste niveau in de voorbije 10 jaar. Enerzijds is de vraag naar machines voor dataopslag teruggevallen door o.a. faillissementen bij cd- en dvd-producenten en anderzijds is de vraag naar zonnecellenmachines zwak door financieringsproblemen bij klanten én overcapaciteit in de sector.Het bedrijf geeft geen vooruitzichten, maar het is volgens SG Private Banking duidelijk dat we rekening moeten houden met een fors lagere omzet en een nieuw verlies in 2009.Ondanks de schuldenvrije balans én de depressieve koersontwikkeling zijn er volgens de bank betere beleggingsopportuniteiten dan Singulus te vinden zijn. Verkopen, zo luidt de conclusie van SG Private Banking.