Het bedrijf wordt geconfronteerd met een zware terugval (-79,4%) van de bestellingen tot het laagste niveau in de voorbije 10 jaar.

Enerzijds is de vraag naar machines voor dataopslag teruggevallen door o.a. faillissementen bij cd- en dvd-producenten en anderzijds is de vraag naar zonnecellenmachines zwak door financieringsproblemen bij klanten én overcapaciteit in de sector.

Het bedrijf geeft geen vooruitzichten, maar het is volgens SG Private Banking duidelijk dat er rekening moeten worden gehouden met een fors lagere omzet (212,1 mln EUR in 2008) en een nieuw verlies in 2009.

Ondanks de schuldenvrije balans én de depressieve koersontwikkeling denkt SG Private Banking dat er betere beleggingsopportuniteiten dan Singulus te vinden zijn. De analisten van de bank verlagen het advies van houden naar verkopen.

Het bedrijf wordt geconfronteerd met een zware terugval (-79,4%) van de bestellingen tot het laagste niveau in de voorbije 10 jaar. Enerzijds is de vraag naar machines voor dataopslag teruggevallen door o.a. faillissementen bij cd- en dvd-producenten en anderzijds is de vraag naar zonnecellenmachines zwak door financieringsproblemen bij klanten én overcapaciteit in de sector. Het bedrijf geeft geen vooruitzichten, maar het is volgens SG Private Banking duidelijk dat er rekening moeten worden gehouden met een fors lagere omzet (212,1 mln EUR in 2008) en een nieuw verlies in 2009. Ondanks de schuldenvrije balans én de depressieve koersontwikkeling denkt SG Private Banking dat er betere beleggingsopportuniteiten dan Singulus te vinden zijn. De analisten van de bank verlagen het advies van houden naar verkopen.