Zijn grote tegenstrever Silvio Berlusconi zal als het moet de stekker uit de Italiaanse regering trekken, zo liet de voorzitter van de Partij voor de Vrijheid weten. Berlusconi dreigt zijn steun voor de regering Letta in te trekken wanneer hij uit de senaat wordt verbannen.

Het lijkt weinig waarschijnlijk dat Berlusconi zal zwichten voor de waarschuwing van Letta, zodat de strijd op het scherp van de snede kan uitgevochten worden. Politieke problemen kunnen de Europese crisis in een andere dimensie brengen, zodat het in dat opzicht nog een warme herfst kan worden.

Zijn grote tegenstrever Silvio Berlusconi zal als het moet de stekker uit de Italiaanse regering trekken, zo liet de voorzitter van de Partij voor de Vrijheid weten. Berlusconi dreigt zijn steun voor de regering Letta in te trekken wanneer hij uit de senaat wordt verbannen. Het lijkt weinig waarschijnlijk dat Berlusconi zal zwichten voor de waarschuwing van Letta, zodat de strijd op het scherp van de snede kan uitgevochten worden. Politieke problemen kunnen de Europese crisis in een andere dimensie brengen, zodat het in dat opzicht nog een warme herfst kan worden.