Lynn merkt echter op dat Silvio Berlusconi eigenlijk opnieuw aan de touwtjes trekt in Italië. Letta is namelijk afhankelijk van Berlusconi om over een meerderheid in het parlement te beschikken, zonder de bunga bunga politicus is Italië opnieuw onbestuurbaar.

Berlusconi kan op eender welk moment de stekker uit het Letta-verhaal trekken en dan begint de miserie weer van voren af aan. Het probleem is bovendien dat Berlusconi in het anti-Europa kamp is gaan plaatsnemen. Hij kan bovendien Letta laten opdraaien voor de economische problemen, om nadien zelf weer de touwtjes in handen te nemen.

Lynn merkt echter op dat Silvio Berlusconi eigenlijk opnieuw aan de touwtjes trekt in Italië. Letta is namelijk afhankelijk van Berlusconi om over een meerderheid in het parlement te beschikken, zonder de bunga bunga politicus is Italië opnieuw onbestuurbaar. Berlusconi kan op eender welk moment de stekker uit het Letta-verhaal trekken en dan begint de miserie weer van voren af aan. Het probleem is bovendien dat Berlusconi in het anti-Europa kamp is gaan plaatsnemen. Hij kan bovendien Letta laten opdraaien voor de economische problemen, om nadien zelf weer de touwtjes in handen te nemen.