In de Verenigde Staten wordt het beurssentiment inmiddels alsmaar beter, wat onder andere ook blijkt uit het grote aantal nieuwe beursintroducties. Het is altijd een teken van vertrouwen wanneer opnieuw meer bedrijven naar de beurs durven te komen. Maar ook andere indicatoren ondersteunen het sentiment.

Zo zijn de verhandelde volumes op Wall Street opnieuw wat toegenomen, ondanks de vakantieperiode. De toename van die verhandelde volumes mag eveneens als een bewijs van vertrouwen worden beschouwd. De S&P 500 houdt bovendien nog steeds stand boven 1700.

In de Verenigde Staten wordt het beurssentiment inmiddels alsmaar beter, wat onder andere ook blijkt uit het grote aantal nieuwe beursintroducties. Het is altijd een teken van vertrouwen wanneer opnieuw meer bedrijven naar de beurs durven te komen. Maar ook andere indicatoren ondersteunen het sentiment. Zo zijn de verhandelde volumes op Wall Street opnieuw wat toegenomen, ondanks de vakantieperiode. De toename van die verhandelde volumes mag eveneens als een bewijs van vertrouwen worden beschouwd. De S&P 500 houdt bovendien nog steeds stand boven 1700.