De beleggers wachten op de verslagen van de laatste FED-meeting die in de loop van de dag worden bekendgemaakt. Inmiddels zijn al de nieuwste cijfergegevens over de Amerikaanse vastgoedmarkt bekendgemaakt en de signalen die deze markt uitzendt blijven positief.

De verkopen van al bestaande woningen bereikte in juli het hoogste niveau in drie jaar. Daarmee krijgen we een eerste suggestie dat de stijging van de rente voorlopig maar een beperkte impact op de vastgoedmarkt heeft. Volgens de National Association of Realtors zijn de verkopen vorige maand met 6,50% gestegen, wat meer is dan weer de analisten op gerekend hadden.

De beleggers wachten op de verslagen van de laatste FED-meeting die in de loop van de dag worden bekendgemaakt. Inmiddels zijn al de nieuwste cijfergegevens over de Amerikaanse vastgoedmarkt bekendgemaakt en de signalen die deze markt uitzendt blijven positief. De verkopen van al bestaande woningen bereikte in juli het hoogste niveau in drie jaar. Daarmee krijgen we een eerste suggestie dat de stijging van de rente voorlopig maar een beperkte impact op de vastgoedmarkt heeft. Volgens de National Association of Realtors zijn de verkopen vorige maand met 6,50% gestegen, wat meer is dan weer de analisten op gerekend hadden.