Vorige week maakte bouwgroep KB Home de resultaten over het vierde kwartaal van 2009-2010 bekend. De cijfers waren beter dan verwacht, maar dat was hoofdzakelijk het gevolg van doorgevoerde reorganisaties.

Daarom was het belangrijker wat KB Home over de huidige stand van zaken op de markt zou gaan zeggen. Het is volgens het management onwaarschijnlijk dat het eerste kwartaal winstgevend gaat worden.

Anderzijds zou het boekjaar 2010-2011 dat wel worden. KB Home geeft dat er meer geïnteresseerde kandidaten zijn om een huis te kopen, maar voorlopig vertaalt zich dat nog niet in meer transacties.

Vorige week maakte bouwgroep KB Home de resultaten over het vierde kwartaal van 2009-2010 bekend. De cijfers waren beter dan verwacht, maar dat was hoofdzakelijk het gevolg van doorgevoerde reorganisaties. Daarom was het belangrijker wat KB Home over de huidige stand van zaken op de markt zou gaan zeggen. Het is volgens het management onwaarschijnlijk dat het eerste kwartaal winstgevend gaat worden. Anderzijds zou het boekjaar 2010-2011 dat wel worden. KB Home geeft dat er meer geïnteresseerde kandidaten zijn om een huis te kopen, maar voorlopig vertaalt zich dat nog niet in meer transacties.