Langetermijnbeleggers in Siemens houden deze twee steunniveaus best in de gaten want deze mogen niet neerwaarts doorbroken worden.

Aan de bovenkant zien we volgens Geert Van Herck dat de koers van Siemens tracht uit te breken boven de horizontale weerstand van 88 euro.

Net daarboven ligt de dalende weerstandslijn van 2007. Als deze twee weerstandsniveaus opwaarts doorbroken kunnen worden, kan de koers naar alle verwachting verder stijgen tot de toppen van

het voorjaar van 2011 op 93 en 96 euro.

Op de daggrafiek valt eerst en vooral de sterke steun van 75 - 76 euro op. Ten tweede ziet Van Herck de scherpe koersval van

25 juli (dag van de winstwaarschuwing) die ondertussen reeds volledig gerecupereerd is.

Wat aantoont dat beleggers dit slechts als een tijdelijke uitschuiver zien die de langetermijnfundamentals niet aantast. Van Herck is van oordeel Siemens op koerscorrectie te kopen met een stop net onder 73 euro.

Langetermijnbeleggers in Siemens houden deze twee steunniveaus best in de gaten want deze mogen niet neerwaarts doorbroken worden. Aan de bovenkant zien we volgens Geert Van Herck dat de koers van Siemens tracht uit te breken boven de horizontale weerstand van 88 euro. Net daarboven ligt de dalende weerstandslijn van 2007. Als deze twee weerstandsniveaus opwaarts doorbroken kunnen worden, kan de koers naar alle verwachting verder stijgen tot de toppen van het voorjaar van 2011 op 93 en 96 euro. Op de daggrafiek valt eerst en vooral de sterke steun van 75 - 76 euro op. Ten tweede ziet Van Herck de scherpe koersval van 25 juli (dag van de winstwaarschuwing) die ondertussen reeds volledig gerecupereerd is. Wat aantoont dat beleggers dit slechts als een tijdelijke uitschuiver zien die de langetermijnfundamentals niet aantast. Van Herck is van oordeel Siemens op koerscorrectie te kopen met een stop net onder 73 euro.