Siddy Jobe (Bank Degroof): "Ik verwacht een sterke verbetering van de winstgevendheid bij Roularta. Voor print zou de reclamemarkt licht zijn verbeterd, maar in televisie wordt een sterke toename van de winstgevendheid verwacht. De reorganisatie die vorig jaar werd doorgevoerd, is duidelijk succesvol geweest."

Jobe heeft het advies voor Roularta opgetrokken van houden naar kopen: "De REBITDA zou met 41,90% zijn gestegen tot 30,50 miljoen euro. Het koersdoel voor het aandeel wordt opgetrokken tot 23 euro."

Siddy Jobe (Bank Degroof): "Ik verwacht een sterke verbetering van de winstgevendheid bij Roularta. Voor print zou de reclamemarkt licht zijn verbeterd, maar in televisie wordt een sterke toename van de winstgevendheid verwacht. De reorganisatie die vorig jaar werd doorgevoerd, is duidelijk succesvol geweest." Jobe heeft het advies voor Roularta opgetrokken van houden naar kopen: "De REBITDA zou met 41,90% zijn gestegen tot 30,50 miljoen euro. Het koersdoel voor het aandeel wordt opgetrokken tot 23 euro."