The Gores Group zal een transparantieverklaring opstellen zoals vereist. Drie van de vier bestuurders van Gores, William Patton Jr., Joe Page en Scott Honour zullen per kerende hun mandaat neerleggen.

De laatste hoeksteen in het veranderingsproces bij RealDolmen was de wijziging van de aandeelhouders om lokale referentieaandeelhouders te bekomen en de „free float†te verbeteren om de waarde van het aandeel te deblokkeren.

De verkoop van de rest van Gores†participatie aan institutionele aandeelhouders was de laatste stap in dit proces.

Siddy Jobe (Bank Degroof): "Real Software geeft positieve signalen, onder andere ook door het bericht dat het bedrijf 200 nieuwe medewerkers wil aantrekken. Onder andere de overdraagbare verliezen brengen mee dat de operationele cash flow kan worden omgezet in free cash flow. Ik handhaaf een advies opbouwen met een koersdoel van 25 euro."

The Gores Group zal een transparantieverklaring opstellen zoals vereist. Drie van de vier bestuurders van Gores, William Patton Jr., Joe Page en Scott Honour zullen per kerende hun mandaat neerleggen. De laatste hoeksteen in het veranderingsproces bij RealDolmen was de wijziging van de aandeelhouders om lokale referentieaandeelhouders te bekomen en de „free float†te verbeteren om de waarde van het aandeel te deblokkeren. De verkoop van de rest van Gores†participatie aan institutionele aandeelhouders was de laatste stap in dit proces. Siddy Jobe (Bank Degroof): "Real Software geeft positieve signalen, onder andere ook door het bericht dat het bedrijf 200 nieuwe medewerkers wil aantrekken. Onder andere de overdraagbare verliezen brengen mee dat de operationele cash flow kan worden omgezet in free cash flow. Ik handhaaf een advies opbouwen met een koersdoel van 25 euro."