Onder de verkochte systemen bevinden zich het toonaangevende Picture Archiving and Communication Systeem genaamd IMPAX, en het bijhorende Radiology Information System (RIS) en Nuclear Information System (NIS), IMPAX Cardiovascular, IMPAX Data Center, dat de toegang tot en verspreiding van diagnostische beeldvorming doorheen de onderneming beheert, alsook ORBIS,
Agfa HealthCare's ziekenhuisinformatiesysteem.

Onder de nieuwe klanten bevinden zich tal van zorgverleners, van grote faciliteiten met meerdere sites en regionale zorgverleners tot middelgrote faciliteiten en beeldvormingscentra.

Siddy Jobe (Bank Degroof): "Positief nieuws bij Agfa HealthCare, het orderboekje van deze dochter van Agfa-Gevaert is goed gevuld. Ik heb een advies opbouwen voor het moederbedrijf met een koersdoel van 7 euro."

Onder de verkochte systemen bevinden zich het toonaangevende Picture Archiving and Communication Systeem genaamd IMPAX, en het bijhorende Radiology Information System (RIS) en Nuclear Information System (NIS), IMPAX Cardiovascular, IMPAX Data Center, dat de toegang tot en verspreiding van diagnostische beeldvorming doorheen de onderneming beheert, alsook ORBIS, Agfa HealthCare's ziekenhuisinformatiesysteem. Onder de nieuwe klanten bevinden zich tal van zorgverleners, van grote faciliteiten met meerdere sites en regionale zorgverleners tot middelgrote faciliteiten en beeldvormingscentra.Siddy Jobe (Bank Degroof): "Positief nieuws bij Agfa HealthCare, het orderboekje van deze dochter van Agfa-Gevaert is goed gevuld. Ik heb een advies opbouwen voor het moederbedrijf met een koersdoel van 7 euro."