Siddy Jobe (Bank Degroof): "Ik verwacht dat Mobistar de prognoses zal kunnen inlossen of zelfs beter zal kunnen doen. De invloed van de regelgeving zal echter duidelijk merkbaar in de cijfers."

Het is volgens Jobe nog te vroeg om al iets zinnigs te zeggen over het effect van het multi-play aanbod op de resultaten: "We zijn van mening dat noch de eigen guidance noch onze prognoses te agressief zijn. De EBITDA en de organische cash flow gaan waarschijnlijk conform de prognoses zijn. Ik heb een advies houden en een koersdoel van 50 euro."

Siddy Jobe (Bank Degroof): "Ik verwacht dat Mobistar de prognoses zal kunnen inlossen of zelfs beter zal kunnen doen. De invloed van de regelgeving zal echter duidelijk merkbaar in de cijfers." Het is volgens Jobe nog te vroeg om al iets zinnigs te zeggen over het effect van het multi-play aanbod op de resultaten: "We zijn van mening dat noch de eigen guidance noch onze prognoses te agressief zijn. De EBITDA en de organische cash flow gaan waarschijnlijk conform de prognoses zijn. Ik heb een advies houden en een koersdoel van 50 euro."