Siddy Jobe (Bank Degroof): "Shenzhen Brothers startte met het afwerken en verdelen van grafische filmmasterrollen van Agfa Graphics in 2000. Via deze samenwerking bouwde Shenzhen Brothers doorheen de jaren een toonaangevend en succesvol distributienetwerk op in de Chinese drukindustrie."

Jobe is positief over de deal, hij is van mening dat Afga-Gevaert een goede zaak doet door een deal af te sluiten met een Chinese distributiegroep: ""Ik heb nog steeds een advies opbouwen en verhoog mijn koersdoel voor Agfa-Gevaert van 4,90 naar 5,50 euro. Sinds anderhalf jaar navigeert het management het schip in de goede richting en dit ondanks de moeilijke economische omstandigheden. Kostenbesparingen op alle niveaus hebben de evolutie van de resultaten in positieve zin beïnvloed."

Siddy Jobe (Bank Degroof): "Shenzhen Brothers startte met het afwerken en verdelen van grafische filmmasterrollen van Agfa Graphics in 2000. Via deze samenwerking bouwde Shenzhen Brothers doorheen de jaren een toonaangevend en succesvol distributienetwerk op in de Chinese drukindustrie." Jobe is positief over de deal, hij is van mening dat Afga-Gevaert een goede zaak doet door een deal af te sluiten met een Chinese distributiegroep: ""Ik heb nog steeds een advies opbouwen en verhoog mijn koersdoel voor Agfa-Gevaert van 4,90 naar 5,50 euro. Sinds anderhalf jaar navigeert het management het schip in de goede richting en dit ondanks de moeilijke economische omstandigheden. Kostenbesparingen op alle niveaus hebben de evolutie van de resultaten in positieve zin beïnvloed."