De Commissie bekritiseert de analyse van de omroepmarkten én de onevenredige remedies die voorgesteld worden. De Commissie stelde zich ook vragen bij het voorstel om de toegang tot breedband internet te reguleren.

De Commissie heeft de regelgevers aangemaand om de concurrentievoorwaarden binnen de betrokken markten zorgvuldig te onderzoeken en de voorgestelde maatregelen te onderbouwen.

Telenet is tevreden met de verklaring van de Europese Commissie, waarin zij uitdrukkelijk aangeeft het niet eens te zijn met de methoden en oplossingen die door de regulatoren eerder zijn voorgesteld.

De Commissie is van mening dat de televisiemarkt in België al gekenmerkt wordt door een voldoende concurrentie, met name tussen de verschillende televisieplatformen.

Siddy Jobe (Bank Degroof): "Ik handhaaf mijn neutraal advies voor Telenet, evenals het koersdoel van 30 euro."

De Commissie bekritiseert de analyse van de omroepmarkten én de onevenredige remedies die voorgesteld worden. De Commissie stelde zich ook vragen bij het voorstel om de toegang tot breedband internet te reguleren. De Commissie heeft de regelgevers aangemaand om de concurrentievoorwaarden binnen de betrokken markten zorgvuldig te onderzoeken en de voorgestelde maatregelen te onderbouwen. Telenet is tevreden met de verklaring van de Europese Commissie, waarin zij uitdrukkelijk aangeeft het niet eens te zijn met de methoden en oplossingen die door de regulatoren eerder zijn voorgesteld. De Commissie is van mening dat de televisiemarkt in België al gekenmerkt wordt door een voldoende concurrentie, met name tussen de verschillende televisieplatformen. Siddy Jobe (Bank Degroof): "Ik handhaaf mijn neutraal advies voor Telenet, evenals het koersdoel van 30 euro."