Beide beslissingen resulteren in een vermindering van de belastingskost en verbeteren het geconsolideerd nettoresultaat van 2010 met 14 miljoen euro. De meest recente vooruitzichten van het geconsolideerd nettoresultaat houden geen rekening met deze positieve impact.

Tenslotte heeft de raad van bestuur van Mobistar de herfinanciering van de lange termijn kredietfaciliteit voor een bedrag van 450 miljoen euro goedgekeurd.

Teneinde de balansstructuur van zijn filiaal Orange S.A. in Luxemburg te optimaliseren heeft Mobistar beslist om hun schuld van 30 miljoen euro voorwaardelijk kwijt te schelden.

Deze beslissing volgt op een gunstig advies van de dienst Voorafgaande Beslissingen in fiscale zaken. Deze kwijtschelding leidt tot een uitzonderlijke afboeking bij Mobistar S.A. en een uitzonderlijk resultaat bij Orange S.A. (Luxemburg).

Door deze herschikking verstevigt het Luxemburgs filiaal Orange S.A. zijn balansstructuur en kan het zijn groeistrategie verder uitvoeren.

Siddy Jobe (Bank Degroof): "Ik handhaaf mijn neutraal advies voor Mobistar"

Beide beslissingen resulteren in een vermindering van de belastingskost en verbeteren het geconsolideerd nettoresultaat van 2010 met 14 miljoen euro. De meest recente vooruitzichten van het geconsolideerd nettoresultaat houden geen rekening met deze positieve impact. Tenslotte heeft de raad van bestuur van Mobistar de herfinanciering van de lange termijn kredietfaciliteit voor een bedrag van 450 miljoen euro goedgekeurd. Teneinde de balansstructuur van zijn filiaal Orange S.A. in Luxemburg te optimaliseren heeft Mobistar beslist om hun schuld van 30 miljoen euro voorwaardelijk kwijt te schelden. Deze beslissing volgt op een gunstig advies van de dienst Voorafgaande Beslissingen in fiscale zaken. Deze kwijtschelding leidt tot een uitzonderlijke afboeking bij Mobistar S.A. en een uitzonderlijk resultaat bij Orange S.A. (Luxemburg). Door deze herschikking verstevigt het Luxemburgs filiaal Orange S.A. zijn balansstructuur en kan het zijn groeistrategie verder uitvoeren. Siddy Jobe (Bank Degroof): "Ik handhaaf mijn neutraal advies voor Mobistar"