De Pitman Company overname verhoogt Agfa Graphics' omzet in de VS substantieel tot meer dan 500 miljoen dollar. De marginale EBIT-bijdrage zal, naar verwacht wordt, zeker overeenkomen met de globale 7 procent doelstelling van Agfa Graphics.

Na afronding van de overname verwacht Agfa een verdere groei van zijn omzet in de VS als resultaat van de combinatie van de expertises die in beide ondernemingen aanwezig zijn.

Siddy Jobe (Bank Degroof): "Agfa-Gevaert doet via dochter Agfa Graphics op het eerste gezicht een goede strategische zaak. Het advies opbouwen blijft staan, met een koersdoel van 7 euro."

De Pitman Company overname verhoogt Agfa Graphics' omzet in de VS substantieel tot meer dan 500 miljoen dollar. De marginale EBIT-bijdrage zal, naar verwacht wordt, zeker overeenkomen met de globale 7 procent doelstelling van Agfa Graphics. Na afronding van de overname verwacht Agfa een verdere groei van zijn omzet in de VS als resultaat van de combinatie van de expertises die in beide ondernemingen aanwezig zijn. Siddy Jobe (Bank Degroof): "Agfa-Gevaert doet via dochter Agfa Graphics op het eerste gezicht een goede strategische zaak. Het advies opbouwen blijft staan, met een koersdoel van 7 euro."