Siddy Jobe (Bank Degroof): "De hoop van Global Graphics is gevestigd op E-doc oplossingen, waar nieuwe strategische investeringen in werden gedaan. In de loop van het tweede kwartaal lanceerde het bedrijf een beta-versie van een nieuw product dat gDoc Fusion werd genoemd."

Jobe heeft nog steeds een neutraal advies voor Global Graphics, met een koersdoel van 2 euro: "Het nieuwe product wordt aan een breed aanbod van klanten aangeboden en wordt op licentie-basis verkocht aan 100 tot 200 euro. De uiteindelijke prijs is afkomstig van het distributiekanaal."

Siddy Jobe (Bank Degroof): "De hoop van Global Graphics is gevestigd op E-doc oplossingen, waar nieuwe strategische investeringen in werden gedaan. In de loop van het tweede kwartaal lanceerde het bedrijf een beta-versie van een nieuw product dat gDoc Fusion werd genoemd." Jobe heeft nog steeds een neutraal advies voor Global Graphics, met een koersdoel van 2 euro: "Het nieuwe product wordt aan een breed aanbod van klanten aangeboden en wordt op licentie-basis verkocht aan 100 tot 200 euro. De uiteindelijke prijs is afkomstig van het distributiekanaal."