Door het pompen van vers geld in het monetair systeem, jaagt de FED ook de beurskoersen naar omhoog. Barry Ritholtz, CEO van Fusion IQ en auteur van Bailout Nation, is dan ook niet negatief voor Wall Street.

In mei ging hij voor 100% in cash, maar inmiddels is hij alweer voor 50% in aandelen belegd. Toch blijft Barry Ritholtz enigszins voorzichtig, hij bouwt zijn hausse-posities slechts geleidelijk weer op.

De beurskoersen zijn op zich niet te duur, maar anderzijds worden

we nog steeds met tal van problemen geconfronteerd. Voor de meeste van die problemen is nog steeds geen oplossing gevonden.

Door het pompen van vers geld in het monetair systeem, jaagt de FED ook de beurskoersen naar omhoog. Barry Ritholtz, CEO van Fusion IQ en auteur van Bailout Nation, is dan ook niet negatief voor Wall Street. In mei ging hij voor 100% in cash, maar inmiddels is hij alweer voor 50% in aandelen belegd. Toch blijft Barry Ritholtz enigszins voorzichtig, hij bouwt zijn hausse-posities slechts geleidelijk weer op. De beurskoersen zijn op zich niet te duur, maar anderzijds worden we nog steeds met tal van problemen geconfronteerd. Voor de meeste van die problemen is nog steeds geen oplossing gevonden.