Dit stemt overeen met een waardering, op volledig verwaterde basis, van €428 miljoen voor het eigen vermogen van de Onderneming.

Dit openbaar overnamebod zal naar verwachting starten van zodra de Belgische toezichthouder (CBFA) het bijhorende prospectus heeft goedgekeurd.

De raad van bestuur van Movetis steunt unaniem dit bod en bepaalde aandeelhouders (waaronder Sofinnova Partners, Sofinnova Ventures en Life Sciences Partners), en die in totaal 38,9% van het uitgegeven kapitaal van Movetis aanhouden, hebben zich onvoorwaardelijk akkoord verklaard om hun aandelen aan te bieden in het kader van dit bod.

De raad van bestuur van Movetis zal een formeel antwoord op het voorgestelde overnamebod geven in een 'memorie van antwoord' dat ten gepaste tijd zal worden gepubliceerd.

De beschikbaarheid van het prospectus en de memorie van antwoord zullen op een later tijdstip via de media worden meegedeeld.

Dit stemt overeen met een waardering, op volledig verwaterde basis, van €428 miljoen voor het eigen vermogen van de Onderneming. Dit openbaar overnamebod zal naar verwachting starten van zodra de Belgische toezichthouder (CBFA) het bijhorende prospectus heeft goedgekeurd. De raad van bestuur van Movetis steunt unaniem dit bod en bepaalde aandeelhouders (waaronder Sofinnova Partners, Sofinnova Ventures en Life Sciences Partners), en die in totaal 38,9% van het uitgegeven kapitaal van Movetis aanhouden, hebben zich onvoorwaardelijk akkoord verklaard om hun aandelen aan te bieden in het kader van dit bod. De raad van bestuur van Movetis zal een formeel antwoord op het voorgestelde overnamebod geven in een 'memorie van antwoord' dat ten gepaste tijd zal worden gepubliceerd. De beschikbaarheid van het prospectus en de memorie van antwoord zullen op een later tijdstip via de media worden meegedeeld.