Kyle Bass, beheerder van het hedge fund Hayman Capital Management, is echter van mening dat Abe meer kwaad dan goed zal aanrichten.

De hypercorrelatie tussen de evolutie op de Japanse beurzen en de evolutie van de koers van de yen versterken het gevoel dat Abe de juiste strategie voert.

99,90% van de beleggers schatten de situatie in Japan echter volledig verkeerd in. Aba zal alleen bewerkstelligen dat de Japanse schuldentijdbom vroeger zal ontploffen dan bij gelijkblijvende omstandigheden. Bass spreekt in verband van Japan dan ook van een gevaarlijke situatie.

Kyle Bass, beheerder van het hedge fund Hayman Capital Management, is echter van mening dat Abe meer kwaad dan goed zal aanrichten. De hypercorrelatie tussen de evolutie op de Japanse beurzen en de evolutie van de koers van de yen versterken het gevoel dat Abe de juiste strategie voert. 99,90% van de beleggers schatten de situatie in Japan echter volledig verkeerd in. Aba zal alleen bewerkstelligen dat de Japanse schuldentijdbom vroeger zal ontploffen dan bij gelijkblijvende omstandigheden. Bass spreekt in verband van Japan dan ook van een gevaarlijke situatie.