De overheidsschulden, die waren opgelopen tot 240% van het BBP, hingen als een molensteen rond de nek van het land. Alles wees er op dat Japan aan het einde van de krachten was. De nieuwe premier besloot daarom om krachtig in te grijpen, hij waagde zich aan een soort alles-of-niets aanpak.

De bekende Amerikaanse econoom Grant Williams heeft echter zo zijn twijfels over wat er zich in Japan afspeelt. Shinzo Abe heeft een wonder nodig om Abenomics te doen slagen, aldus Williams. De kansen om te slagen zijn dus bijzonder klein en dat zal volgens Williams binnenkort duidelijk worden.

De overheidsschulden, die waren opgelopen tot 240% van het BBP, hingen als een molensteen rond de nek van het land. Alles wees er op dat Japan aan het einde van de krachten was. De nieuwe premier besloot daarom om krachtig in te grijpen, hij waagde zich aan een soort alles-of-niets aanpak. De bekende Amerikaanse econoom Grant Williams heeft echter zo zijn twijfels over wat er zich in Japan afspeelt. Shinzo Abe heeft een wonder nodig om Abenomics te doen slagen, aldus Williams. De kansen om te slagen zijn dus bijzonder klein en dat zal volgens Williams binnenkort duidelijk worden.