Dit is beter dan de vooropgestelde daling van 2 tot 4%. De uitkering van het dividend gebeurt in mei (2,90 EUR) en augustus (1,65 EUR).

Topman Scheen verwacht voor 2009 een stabiele omzet én een winstdaling van 7 tot 14%. Dit is ontgoochelend, want SG Private Banking had gerekend op een stabiele tot licht lagere winst. De doelstellingen lijken echter conservatief.

Mobistar was het afgelopen jaar één van de beste Europese telecomaandelen en presteerde sinds begin 2008 tot de publicatie van de jaarresultaten ca. 39% beter dan de sector.

Dit komt ook tot uiting in de waardering die ca. 20% boven het sectorgemiddelde ligt. SG Private Banking denkt dat er aan deze outperformance nu een einde komt.

De analisten van de bank verlagen het advies van houden naar verkopen. Het koersdoel wordt verlaagd van 60 EUR naar 50 EUR.

Dit is beter dan de vooropgestelde daling van 2 tot 4%. De uitkering van het dividend gebeurt in mei (2,90 EUR) en augustus (1,65 EUR). Topman Scheen verwacht voor 2009 een stabiele omzet én een winstdaling van 7 tot 14%. Dit is ontgoochelend, want SG Private Banking had gerekend op een stabiele tot licht lagere winst. De doelstellingen lijken echter conservatief. Mobistar was het afgelopen jaar één van de beste Europese telecomaandelen en presteerde sinds begin 2008 tot de publicatie van de jaarresultaten ca. 39% beter dan de sector. Dit komt ook tot uiting in de waardering die ca. 20% boven het sectorgemiddelde ligt. SG Private Banking denkt dat er aan deze outperformance nu een einde komt. De analisten van de bank verlagen het advies van houden naar verkopen. Het koersdoel wordt verlaagd van 60 EUR naar 50 EUR.