Dit komt overeen met de verwachting van SG Private Banking van een omzet van 155,69 mln EUR in 2009. Volgens Melexis zal de voorraadcorrectie langer duren dan oorspronkelijk verwacht, maar men verwacht daarna een sterke heropleving van de vraag.

Hierdoor houdt Melexis zijn voorraad op hetzelfde niveau. Deze strategie kan risicovol zijn indien de heropleving uitblijft. De verwachte omzetcijfers voor het eerste kwartaal zijn evenwel dramatisch waardoor Melexis ook in het eerste kwartaal sterk verlieslatend zal zijn.

Bij een forse koersdaling zou SG Private Banking stilaan opnieuw aan de koperszijde durven te staan.

Dit komt overeen met de verwachting van SG Private Banking van een omzet van 155,69 mln EUR in 2009. Volgens Melexis zal de voorraadcorrectie langer duren dan oorspronkelijk verwacht, maar men verwacht daarna een sterke heropleving van de vraag. Hierdoor houdt Melexis zijn voorraad op hetzelfde niveau. Deze strategie kan risicovol zijn indien de heropleving uitblijft. De verwachte omzetcijfers voor het eerste kwartaal zijn evenwel dramatisch waardoor Melexis ook in het eerste kwartaal sterk verlieslatend zal zijn.Bij een forse koersdaling zou SG Private Banking stilaan opnieuw aan de koperszijde durven te staan.