Toch is hij niet optimistisch over beide aandelen: "Belgacom en Mobistar hebben mijn inziens een eerder beperkt stijgingspotentieel. De winst daalde in het eerste kwartaal bij Mobistar met bijvoorbeeld met 8,3% en dat was toch niet echt bemoedigend. Zowel Mobistar als Belgacom staan bij ons op houden. Telenet krijgt wel nog een koopadvies, maar de koers van het aandeel Telenet steeg dit jaar reeds met 15%, tegenover een Europese telecomsector die met 8% daalde."

Danny Van Quaethem van SG Private Banking voegt daar nog aan toe: "De beleggers nemen links en rechts winst op aandelen die het sterkst in koers gestegen zijn. Dat geldt onder andere voor de banksector. In die zin is opvallend dat KBC vandaag zo sterk moet inleveren. Bij deze bank is het wachten op meer nieuws. Alleen de beste bankaandelen worden in portefeuille gehouden en daar is KBC dus blijkbaar niet bij."

Toch is hij niet optimistisch over beide aandelen: "Belgacom en Mobistar hebben mijn inziens een eerder beperkt stijgingspotentieel. De winst daalde in het eerste kwartaal bij Mobistar met bijvoorbeeld met 8,3% en dat was toch niet echt bemoedigend. Zowel Mobistar als Belgacom staan bij ons op houden. Telenet krijgt wel nog een koopadvies, maar de koers van het aandeel Telenet steeg dit jaar reeds met 15%, tegenover een Europese telecomsector die met 8% daalde."Danny Van Quaethem van SG Private Banking voegt daar nog aan toe: "De beleggers nemen links en rechts winst op aandelen die het sterkst in koers gestegen zijn. Dat geldt onder andere voor de banksector. In die zin is opvallend dat KBC vandaag zo sterk moet inleveren. Bij deze bank is het wachten op meer nieuws. Alleen de beste bankaandelen worden in portefeuille gehouden en daar is KBC dus blijkbaar niet bij."