Er was gewaarschuwd dat september een moeilijke beursmaand zou worden, maar voorlopig valt het allemaal nog best mee. De Dow Jones bevindt zich op minder dan anderhalf procent van de piek die zes weken geleden werd opgetekend, nieuwe recordkoersen behoren dus nog steeds tot de mogelijkheden.

Er werden nu al zeven sessies op rij hogere koersen voor de S&P 500 opgetekend, een achtste sessie behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard moet de belangrijke gebeurtenis van de week, de FOMC-meeting van volgende week, nog komen. Die meeting zou de zaken nog op hun kop kunnen zetten.

Er was gewaarschuwd dat september een moeilijke beursmaand zou worden, maar voorlopig valt het allemaal nog best mee. De Dow Jones bevindt zich op minder dan anderhalf procent van de piek die zes weken geleden werd opgetekend, nieuwe recordkoersen behoren dus nog steeds tot de mogelijkheden. Er werden nu al zeven sessies op rij hogere koersen voor de S&P 500 opgetekend, een achtste sessie behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard moet de belangrijke gebeurtenis van de week, de FOMC-meeting van volgende week, nog komen. Die meeting zou de zaken nog op hun kop kunnen zetten.