Sinds de jaren 60 heeft de goudprijs tijdens de maand september een gemiddelde return van 2% opgeleverd. Daarmee werden de andere maanden van het jaar met voorsprong geklopt. In geen enkele andere maand kon gemiddeld een return van 2% worden opgetekend.

Of september ook dit jaar een goede goudmaand zal worden, moet uiteraard nog worden afgewacht. Veelbelovend is in ieder geval dat de goudprijs een opwaartse beweging heeft ingezet in de tweede helft van augustus. De kans is niet onbestaande dat die beweging in september een verlengstuk zal krijgen.

Sinds de jaren 60 heeft de goudprijs tijdens de maand september een gemiddelde return van 2% opgeleverd. Daarmee werden de andere maanden van het jaar met voorsprong geklopt. In geen enkele andere maand kon gemiddeld een return van 2% worden opgetekend. Of september ook dit jaar een goede goudmaand zal worden, moet uiteraard nog worden afgewacht. Veelbelovend is in ieder geval dat de goudprijs een opwaartse beweging heeft ingezet in de tweede helft van augustus. De kans is niet onbestaande dat die beweging in september een verlengstuk zal krijgen.