Volgens Coté hoeft 'Septaber' de beleggers niet de daver op het lijf te jagen want het terugschroeven van de ondersteuningsmaatregelen zit al volop in de financiële markten verrekend. Ze zullen zich dus geenszins door de FED laten verrassen.

Het uiteindelijk bericht dat de FED inderdaad zal beginnen te taperen zal op de financiële markten dus inderdaad op een zucht van opluchting worden onthaald. Coté adviseert de beleggers dan ook om te kopen zodra het bericht binnenloopt dat de FED begint te taperen.

Volgens Coté hoeft 'Septaber' de beleggers niet de daver op het lijf te jagen want het terugschroeven van de ondersteuningsmaatregelen zit al volop in de financiële markten verrekend. Ze zullen zich dus geenszins door de FED laten verrassen. Het uiteindelijk bericht dat de FED inderdaad zal beginnen te taperen zal op de financiële markten dus inderdaad op een zucht van opluchting worden onthaald. Coté adviseert de beleggers dan ook om te kopen zodra het bericht binnenloopt dat de FED begint te taperen.