En dit legt vaak de kiemen voor een trendommekeer (al dan niet tijdelijk, maar de rally in de Europese nutssector duurt toch al meer dan 7 maanden).

Hetzelfde kan voor Alstom verwacht worden : iets meer dan een jaar geleden toen de koers rond 36 euro schommelde, kreeg het aandeel meer dan 54% koopadviezen tegen minder dan 20% verkoopadviezen.

Nu liggen de kaarten compleet anders : de meerderheid van de analisten raadt een belegging in Alstom af.

Vandaar een opbouwenadvies : de nodige volatiliteit is zeker nog te verwachten en het aandeel kan nog eens een tik van 5% krijgen.

Maar veel slecht nieuws is al in de koers verwerkt en vanuit de technische analyse krijgen we bodemvormingssignalen. Een (al dan niet) tijdelijke herstelrally van meer dan 10% is zeker mogelijk een opportuniteit voor alerte beleggers. Geert Van Herck heeft zodoende een advies opbouwen voor Alstom.

En dit legt vaak de kiemen voor een trendommekeer (al dan niet tijdelijk, maar de rally in de Europese nutssector duurt toch al meer dan 7 maanden). Hetzelfde kan voor Alstom verwacht worden : iets meer dan een jaar geleden toen de koers rond 36 euro schommelde, kreeg het aandeel meer dan 54% koopadviezen tegen minder dan 20% verkoopadviezen. Nu liggen de kaarten compleet anders : de meerderheid van de analisten raadt een belegging in Alstom af. Vandaar een opbouwenadvies : de nodige volatiliteit is zeker nog te verwachten en het aandeel kan nog eens een tik van 5% krijgen. Maar veel slecht nieuws is al in de koers verwerkt en vanuit de technische analyse krijgen we bodemvormingssignalen. Een (al dan niet) tijdelijke herstelrally van meer dan 10% is zeker mogelijk een opportuniteit voor alerte beleggers. Geert Van Herck heeft zodoende een advies opbouwen voor Alstom.