Ook rond het goud is het erg stil geworden. De goudprijs ging gisteren aanvankelijk nogmaals achteruit, dit in reactie op het bericht dat er een akkoord met Iran werd bereikt over het nucleair programma van dit land. De handel op de Comex moest opnieuw worden stopgezet wegens een grote verkooporder.

In tegenstelling tot wat bij vorige gelegenheden gebeurde, kon de goudprijs zich in de loop van de sessie herpakken en zelfs iets hoger afsluiten. Het is echter nog te vroeg om op basis van deze evolutie te veronderstellen dat de goudprijs een bodem heeft bereikt.

Ook rond het goud is het erg stil geworden. De goudprijs ging gisteren aanvankelijk nogmaals achteruit, dit in reactie op het bericht dat er een akkoord met Iran werd bereikt over het nucleair programma van dit land. De handel op de Comex moest opnieuw worden stopgezet wegens een grote verkooporder. In tegenstelling tot wat bij vorige gelegenheden gebeurde, kon de goudprijs zich in de loop van de sessie herpakken en zelfs iets hoger afsluiten. Het is echter nog te vroeg om op basis van deze evolutie te veronderstellen dat de goudprijs een bodem heeft bereikt.