De banksector krijgt een duwtje in de rug dankzij het koopadvies voor het Britse Barclays dat door Credit Suisse werd gegeven. Nutsbedrijf E.On noteert lager na de publicatie van de cijfers, de resultaten van EADS werden wel goed onthaald.

De autosector ligt goed op koers als gevolg van een positief sectorrapport van Morgan Stanley. De analisten van de bank adviseren om over te stappen van Porsche naar Daimler.

In Brussel noteert de BEL 20 rond de 2% hoger. Na Deutsche Bank gisteren liet vandaag ook Citigroup weten dat de gang van zaken in de banksector iets lijkt te verbeteren.

Dexia en in mindere mate KBC noteren zodoende in de plus. Ook Fortis pakt eens te meer met hogere koersen uit. Anderzijds blijft de koers van Telenet onder druk staan, maar het verlies blijft vandaag beperkt.

De banksector krijgt een duwtje in de rug dankzij het koopadvies voor het Britse Barclays dat door Credit Suisse werd gegeven. Nutsbedrijf E.On noteert lager na de publicatie van de cijfers, de resultaten van EADS werden wel goed onthaald. De autosector ligt goed op koers als gevolg van een positief sectorrapport van Morgan Stanley. De analisten van de bank adviseren om over te stappen van Porsche naar Daimler. In Brussel noteert de BEL 20 rond de 2% hoger. Na Deutsche Bank gisteren liet vandaag ook Citigroup weten dat de gang van zaken in de banksector iets lijkt te verbeteren. Dexia en in mindere mate KBC noteren zodoende in de plus. Ook Fortis pakt eens te meer met hogere koersen uit. Anderzijds blijft de koers van Telenet onder druk staan, maar het verlies blijft vandaag beperkt.