Deze sell-to-buy ratio stond vorige week op 6,43 tot 1, of een stijging met 95% boven het gemiddelde uit de voorbije 10 jaar.

Er is al een week geweest dat de ratio op 13 tot 1 stond, hetgeen aangeeft dat 13 keer meer insiders aandelen verkochten dan kochten.

Sinds oktober 1974, de maand waarin Argus Research de sell-to-buy ratio voor het eerst opstelde, had de index nog niet zo hoog gestaan.

Sommige analisten zien in de scheefgetrokken verhouding bij de sell-to-buy ratio een signaal dat de beurskoersen weldra opnieuw door de knieën zullen gaan.

Deze sell-to-buy ratio stond vorige week op 6,43 tot 1, of een stijging met 95% boven het gemiddelde uit de voorbije 10 jaar. Er is al een week geweest dat de ratio op 13 tot 1 stond, hetgeen aangeeft dat 13 keer meer insiders aandelen verkochten dan kochten. Sinds oktober 1974, de maand waarin Argus Research de sell-to-buy ratio voor het eerst opstelde, had de index nog niet zo hoog gestaan. Sommige analisten zien in de scheefgetrokken verhouding bij de sell-to-buy ratio een signaal dat de beurskoersen weldra opnieuw door de knieën zullen gaan.